Kuvaus

Useimmat ihmiset luultavasti tuntevat Starbucks-kahviketjun modernin ”to-go” -kahvin keksijöinä, mikä mullisti tavan juoda kahvia. To-go-kahvilla tuli mahdolliseksi saada gourmet-kahvikokemuksia liikkeellä ollessasi, mutta näillä paloilla voit nyt saada samat gourmet-kahvikokemukset myös omassa kodissasi.

Blonde Espresso Roast on, kuten kaikki Stabucks-kahvit, valmistettu 100% Arabica-pavuista. Kahvi on peräisin Etelä- ja Keski-Amerikasta ja paahdetaan papujen luonnollisen makeuden korostamiseksi. Tämän tuloksena on herkkä ja tasapainoinen kahvi, jonka mieto luonne tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi maidon kanssa, jossa monissa klassisissa espressojuomissa se antaa pyöreän kahvin maun ilman vahvoja, paahdettuja nuotteja, joita vahvempi espresso antaa.

Tässä on siis erittäin juomakelpoinen kahvi, jota voi nauttia koko päivän, mutta ilman, että sinun tarvitsee käydä Starbucksissa. Koska näillä paloilla, saat saman korkealaatuisen kahvikokemuksen kuin tunnet Starbucks-kahvilastasi.

Toimitamme Blonde Espresso Roastin 10 palon pakkauksessa, jotka sopivat Nespresso® -keittimeen.

Vuonna 1971 Seattlessa Yhdysvalloissa perustettu Starbucks on nykyään maailman suurin kahviketju, jolla on yli 30 000 toimipistettä ympäri maailmaa. Vuosien saatossa, Starbucks on rakentanut ainutlaatuisen asiantuntemuksen kahvintuotannossa, ja tunnetaan nykyaikaisen ”To go” -kahvin keksijänä.

Ainesosat

Paahdettu ja jauhettu kahvi

Tuotetiedot

Kapselimäärä

10

Yksikkömäärä

10

Tuotemerkit

Starbucks

Järjestelmä

Nespresso

Ominaisuus

Alumiininen

Kupin koko

Espresso

Intensiteetti

Mieto (4/10)

Parasta ennen

06.06.2025

Starbucks® Blonde Espresso Roast

Starbucks® by Nespresso® 10 kapselia

Arvostelut (0)