Kuvaus

Dolce Vita on italialainen tuotemerkki, joka on valmistanut sarjan herkullisia juomia Nespresso®: lle eri makuissa, kuten tämä herkullinen suklaajuoma 'Cioccolatte'.

Dolce Vita Cioccolatten maku on maitosuklaa, joka sopii hyvin aamiaiseksi tai pienen lisukkeen kanssa koulun jälkeen.

Dolce Vita on luonut täällä variantin, joka on todennäköisesti suunnattu erityisesti nuorimmille, mutta herkullinen suklaa on suosittu kaikissa ikäryhmissä. Tämä on herkullinen kaakao, jolla on rikas ja kermainen runko, joka varmasti tyydyttää voimakkaimmat suklaanhimot.

Tällaisilla paloilla on helppo valmistaa täydellinen kuppi suklaata - ja ei vähäisimpänä, vältät vaivaa löytää kaakaojauhetta, sokeria ja maitoa. Siivouksen säästäminen jälkikäteen on vain ylimääräinen plus.

Joten olipa se itsellesi tai lapsillesi, tässä on helppo tapa valmistaa herkullinen kermainen kuppi suklaata salamannopeasti.
Dolce Vita Cioccolatte maistuu yhtä hyvältä kuumalta kuin kylmältä, ja se valmistetaan vain yhdellä palolla - mutta muista keittää se keittimen espressopainikkeella, jotta saat parhaan tuloksen.

Tämä tuote sisältää sokeria ja maitoa/maitojauhetta.

Nämä kapselit/palot eivät ole sidoksissa Nestlé®: n valmistamiin, hyväksymiin tai hyväksymiin.

Ainesosat

Sokeri, HERAjauhe, vähärasvainen kaakaojauhe (10 %), rasvaton MAITOjauhe, stabilointiaine (E331), suola, aromi, paakkuuntumisenestoaine (E551).

Tuotetiedot

Kapselimäärä

10

Yksikkömäärä

10

Tuotemerkit

Dolce Vita

Järjestelmä

Nespresso

Makutuntuma

Maitosuklaa

Kupin koko

Espresso

Intensiteetti

Keskivahva (5/10)

Parasta ennen

31.07.2027

Ravintosisältö / 100 g

Energia, kcal

369

Proteiini (g)

8

Rasva (g)

1.5

- josta tyydyttynyttä (g)

0.9

Hiilihydraatit

78.2

-josta sokereita

77.09

Suklaamaito - Dolce Vita

10 kapselia nespresso-koneisiin

Arvostelut (0)