Kuvaus
Oletko kokeillut kahvia Papua-Uudesta-Guineasta? Tässä on maa, jota et usein näe kahvikartalla, mutta jolla on kuitenkin pitkä ja ylpeä kahvihistoria. Papua-Uudessa-Guineassa kasvatettu kahvi on yleensä arabicaa. Hedelmällinen maaperä, jossa kahvi kasvaa, luo kahvin, jolla on monipuolinen ja monimutkainen maku, jossa voit samalla maistaa suklaata, sitrushedelmiä ja trooppisia hedelmiä. Saat siis takuulla miellyttävän yllätyksen, kun koet ensimmäistä kertaa sen rikkaan ja monimutkaisen maun. Toisin sanoen - tästä saat jännittävän ja eksoottisen kahvin, jolla voit hemmotella itseäsi, jos etsit uutta kahvikokemusta. Papua-Uuden-Guinean kahvimme on luonnollisesti valmistettu 100 % arabica-pavuista, ja kuten kaikki Papua-Uuden-Guinean kahvit, siinä on erittäin monimutkainen maku. Tässä on kahvi, joka sisältää maitosuklaata, pähkinöitä, trooppisia hedelmiä ja sitrushedelmiä - kaikkia kerralla. Tämän lisäksi saat kupillisen, jossa on vain vähän kitkeryyttä, lievä happamuus ja suutuntuma, joka on täynnä hedelmäistä aromia. Kaikki päättyy mukavaan maitosuklaan jälkimakuun, jossa voi aistia myös aavistuksen appelsiininkuorta. Olemme pakanneet tämän jännittävän kahvin kapseliin, joka on valmistettu biohajoavasta luonnonmateriaalista. Siksi voit heittää kapselit turvallisesti kotitalousjätteen (tai kompostin) kanssa, koska ne hajoavat noin 12 viikon kuluttua.
Ainesosat
Paahdettu ja jauhettu kahvi