Kuvaus

Lungo Finezzo on valmistettu paahdetuista Arabica-papuista kolmelta eri alueelta: Itä-Afrikasta, Etelä-Amerikasta ja Keski-Amerikasta.

Tämän sekoituksen pavut pestään, mikä on parantanut eri alueiden erityisistä maaperä- ja ilmasto-olosuhteista luodun kahvin erityisominaisuuksia ja auttanut antamaan sille erityisen puhtaan ja raikkaan maun jasmiinin kukkaisilla vivahteilla ja bergamotin sitrushedelmillä.

Lisäksi pavut on kevyesti paahdettu ja jauhettu hieman karkeammin kuin espressoseoksessa. Molemmat prosessit auttavat säilyttämään kahvin luonnolliset aromit mahdollisimman hyvin, jotta kukkaiset nuotit todella avautuvat, kun niitä keitetään erityisen pitkään, kuten on tyypillistä lungolle.

Tällä lajikkeella saat lungon vahvuusasteikon kevyemmässä päässä, mutta kupissa, joka on täynnä aromia viimeiseen siemaukseen asti. Kun nautit siitä ensimmäistä kertaa, olet iloisesti yllättynyt sen kirkkaasta ja kevyestä rungosta ja kukkaisista vivahteista, tarjoamalla makuelämyksen, joka tuntuu uudelta ja virkistävän erilaiselta kuin perinteisempi kahvi.

Toisin sanoen tämä on jännittävä kahvi, joka erottuu joukosta erittäin miedolla vartalollaan. Tällainen kahvi on asia, johon ei usein törmää. Se on herkkä lajike, erinomainen niille, jotka haluavat mietoa kuppia, ja niille, jotka haluavat kokeilla uutta kahvikokemusta.

Nespresso® Pro on toimistoihin, ruokaloihin ja ravintoloihin kehitetty jrjestelm Nespresso® Pro tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kahveja laajassa kapselivalikoimassa, joten työntekijät ja asiakkaat voivat aina helposti valita oman suosikkinsa.

Ainesosat

Paahdettu ja jauhettu kahvi

Tuotetiedot

Kapselimäärä

50

Yksikkömäärä

50

Tuotemerkit

Nespresso

Järjestelmä

Nespresso Pro

Makutuntuma

Kukkainen

Ominaisuus

Alumiininen

Kupin koko

Lungo

Intensiteetti

Erittäin mieto (2/10)

Parasta ennen

30.04.2025

Lungo Finezzo - Nespresso® Professional

50 kapselia Nespresso® Pro -koneisiin

Arvostelut (0)