Kuvaus

Petit Dejeuner -sarja on L'ORin täydellinen aamukahvi. Tässä on kahvi, joka on luotu parhaiden ranskalaisten kahviperinteiden mukaan, jossa kahvissa on rikas aromi ja kultainen crema.

Tämä kapseli valmistaa suuren kupin (215 ml) kahvia, jolla on tasapainoinen ja rikas maku, joka sopii erinomaisesti aamukahviin. Tämä variantti on keskipaahto, joten sillä on mieto runko, mutta silti tarpeeksi vartaloa ja voimakkuutta antamaan hyvän kuvan energiaa päivän aloittamiseksi.

L'OR on pakannut taikuuden kapseliin, joka hautuu täydellisesti Tassimossa, ja kone tunnistaa kapselisi älykkään Intellibrew-tekniikan avulla, joten se tietää tarkalleen, mitä lämpötilaa, aikaa ja vesimäärää käytetään täydellisen kahvikupin valmistamiseen kapselin ohjeiden mukaan.

L'OR tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja tavanomaista suuremmista makuista, joten kun valitset L'OR-tuotteen, käsityötaito on poikkeuksellista ja maku ylevä.

Toisin sanoen, tässä on kahvi, joka auttaa sinua saamaan vapaapäiväsi loistavasti alkuun - ja tämän pakkauksen mukana tulee mahtava 24 kapselia, joten sinulla on tarpeeksi hetkeksi.

Ainesosat

Paahdettu ja jauhettu kahvi

Tuotetiedot

Kapselimäärä

24

Yksikkömäärä

24

Tuotemerkit

L'OR

Järjestelmä

Tassimo

Kupin koko

Regular Cup

Intensiteetti

Keskivahva (5/10)

Parasta ennen

01.05.2025

Petit Déjeuner Classique - L'OR

24 kapselia Tassimo-koneisiin

Arvostelut (0)