Kuvaus

Tämä on klassinen Ristretto, joka on valmistettu Arabica- ja Robusta-papuista Intian Karnatakan osavaltiosta.

Kuten aina nespresso-kahvin tapauksessa, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Ensinnäkin pavut poimitaan käsin, mikä varmistaa, että vain parhaat pavut korjataan. Toiseksi Arabica-papujen kuoret poistetaan heti sadonkorjuun jälkeen käyttämällä tekniikkaa, joka tunnetaan nimellä ”pesu”, kun taas Robusta-pavut kuivataan kuoren ollessa ehjä. Prosessin viimeinen vaihe sisältää Arabica-papujen paahtamisen kevyesti, kun taas Robusta-pavut ovat tummapaahdettuja.

Tuloksena on monimutkainen kahvi, jolla on rikas ja aromaattinen maku, joka heijastaa molempia papuja, paahtoprosessia ja, ei vähäisimpänä, Intian alkuperää kaikki yhdessä kupissa, sekä kukkaisilla että voimakkailla mausteilla neilikka, muskottipähkinä ja pippuri.

Ja saat kaiken tämän yhdessä kupissa intensiteetillä, jonka vain Ristretto pystyy toimittamaan.

Yksi siemaus tätä kahvia on kuin juhla kitalaessa, täynnä voimakasta mausteisuutta, jota voit odottaa mausteiden isänmaalta.

Nespresso® Pro® on toimistoihin, ruokaloihin ja ravintoloihin kehitetty jrjestelm Nespresso® Pro® tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kahveja laajalla kapselivalikoimalla, joten työntekijät ja asiakkaat voivat helposti valita oman suosikkinsa.

Ainesosat

Paahdettu ja jauhettu kahvi

Tuotetiedot

Kapselimäärä

50

Yksikkömäärä

50

Tuotemerkit

Nespresso

Järjestelmä

Nespresso Pro

Ominaisuus

Alumiininen

Kupin koko

Ristretto

Intensiteetti

Erittäin vahva (9/10)

Parasta ennen

31.03.2025

Ristretto India Origin - Nespresso® Professional

50 kapselia Nespresso® Pro -koneisiin

Arvostelut (0)