Kuvaus
Supremon avulla saat italialaisen Gimokan espressosekoituksen. Tämä ei tarkoita, että papuja voidaan käyttää vain espressoon, vaan heijastaa sen sijaan paahtamisprosessia, jonka pavut ovat käyneet läpi.
Italialainen kahvi keskittyy yleensä Espressoon, jossa pavut paahdetaan hieman pidempään ja korkeammissa lämpötiloissa kuin muissa kahvityypeissä. Tuloksena on kahvi, jossa on hieman palanut ja tummempi sävy, jossa papujen luonnolliset öljyt ovat ilmeisempiä.
Tästä sekoituksesta saat kahvin, joka on luotu italialaisten paahtoperinteiden mukaisesti, mikä tarkoittaa kahvia, joka on vahvuuden suhteen asteikon korkeammassa päässä verrattuna siihen, mitä tyypillisesti koet keskipaahdetulla variantilla. Makutuoksut ovat manteli, suklaa ja karamelli, ja vartalo on pehmeä ja kermainen.
Jauhettujen papujen kanssa saat kahvin, joka ei sovellu vain espressoon, vaan jota voi käyttää myös suodatinkahvinkeittimissä, ranskalaisissa puristimissa tai pour overissa.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että jauhat pavut juuri ennen niiden käyttöä.
Gimoka on italialainen kahvintuottaja, joka voi jäljittää historiansa 1980-luvun alkuun. Lombardian Andalo Valtellinossa sijaitsevasta tukikohdastaan Gimoka kuuluu Italian johtaviin kahvipaahtimoihin, joilla on vientiä yli 50 maahan.
Ainesosat
Paahdetut kahvipavut