Kuvaus
Oletko kokeillut vanilja-espressoa? Jos etsit vaihtelua ja haluat kokeilla maustettua espressoa, tämä vanilja-espresso on kokeilemisen arvoinen. Vanilja on suosittu ainesosa jälkiruuassa, kuten jäätelössä tai vanukkaassa, mutta sitä lisätään usein myös latteihin ja cappuccinoihin. Se on ilmeinen ystävä kahville, koska se lisää paitsi makua myös herkkää makeutta, joka on hyvä vaihtoehto sokerille. Tässä vanilja on lisätty papujen paahtamisen aikana, jolloin tuloksena on vaniljan makuinen espresso, joka tekee espressosta miedomman ja makeamman. Itse kahvi on peräisin arabica- ja robusta-pavuista, ja se tarjoaa espresson, jossa yhdistyvät monimutkaiset hedelmien, keksien ja vaniljan vivahteet. Toisin sanoen tässä on espresso, jolla on ainutlaatuinen makuprofiili, jota et näe joka päivä. Uusi maku, erilainen luonne ja hyvä vaihtoehto klassiselle espresso-maulle.
Ainesosat
Paahdettu ja jauhettu kahvi aromilla