Kuvaus
Ei ole epätavallista nähdä vaniljapapu, joka tarjoillaan kahvikupin rinnalla kahvilassa. Vanilja on loistava tapa lisätä ylimääräistä maustetta kahvikuppiin, sillä vaniljan maku sekoittuu luonnollisesti kahvin syvempään makuun.
Café René halusi viedä tätä makuyhdistelmää pidemmälle ja lisäsi vaniljaa kahvin paahtoon.
Tämä kahvi on valmistettu huolellisesti valittujen Arabica- ja Robusta-papujen sekoituksesta. Siinä on hienosti tasapainotettu maku ja ripaus vaniljaa, joka ei ole aliarvioitu eikä hallitseva. Ja koska vanilja on jo levitetty paahtamisen aikana, vaniljan maku on harmonisempi kuin jos käytät vaniljapapua kahvin maustamiseen.
Tämä on loistava kahvi kokeilla, jos pidät kahvissasi vaniljan mausta tai haluat kokeilla jotain uutta. Arabica- ja Robusta-papujen makukolmikko yhdistettynä vaniljaan antaa tälle kahville ainutlaatuisen särmän ja luonteen, ja sen mukana tulee lämpimimmät suosituksemme.
Ainesosat
Paahdettu ja jauhettu kahvi aromilla